Home > 2 Entrepreneurship, NHL CMD > Mentorgesprek… alweer niet

Mentorgesprek… alweer niet

April 21st, 2008
closeThis post was published 8 years 2 months 10 days ago which may make its actuality or expire date not be valid anymore. This site is not responsible for any misunderstanding.

Al weken zitten we achter Derek aan via email. Uiteindelijk is het dan gelukt om hem 2-wekelijks te spreken op de Schrans. Vandaag om 15:00 uur zou onze ALLEREERSTE gesprek plaatsvinden.

De hond meegenomen naar de Schrans :) .. gewacht.. en Derek is niet op komen dagen. Rudger heeft met hem gebeld na ongeveer een half uur. Meneer is dus ziek! Fijn!

Nu is het voor mij niet zo een probleem aangezien ik dichtbij woon. Maar toch.. het was wel fijn geweest als we het op tijd zouden weten en niet achteraf!

…. en nog steeds geen internet op de Schrans!! Ik vind het een superlocatie ondanks de schaarse bekleding.. maar jongens (en meiden).. internet.. wat een gedoe tegenwoordig om over internet te kunnen beschikken op school…. jammer

Deze middag wel gezellig met Anne en … (ik ben je naam vergeten, sorry *schaam schaam*).. gepraat over elkaars ideeën. Jacco kwam een paar weken geleden met de tip om eens met elkaar te praten, mogelijk dat onze ideeën gecombineerd kunnen worden. Helaas wijken onze ideeën ver uiteen. De jongens zijn in elk geval ook met PHP bezig !! Yay… very sexy! Zal na mijn London trip vaker op de Schrans aanwezig zijn :) wie weet kan ik ze met PHP helpen!! :) ..en zij mij met het design gedeelte

oh and lets not forget.. Ik moet nog een afspraak maken met mijn tutor!!!

2 Entrepreneurship, NHL CMD

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.